FRAKT & RETUR

Gratis frakt

Vi tilbyr våre kunder GRATIS FRAKT på alle leveringer i Norge på ordre over kr 1.500,- som leveres med Postnord MyPack.

Levering
Vi sender pakken din vanligvis 1-3 arbeidsdager etter bestilling. Normalt vil du motta varene dine 2-6 dager etter bestilling (avhengig av hvor du bor i landet). 

Når varene er pakket sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes fra oss før Postnord mottar din forsendelse. Det kan derfor ta noen timer før pakken din kan spores. For å spore forsendelsen din kan du bruke pakkesporing fra Postnordn sin hjemmeside, www.postnord.no.

Transportør og transport alternativer

Vi bruker Postnord til å levere varene våre.

Du kan velge mellom flere måter å få varene levert:

 • Standardlevering (Postnord MyPack) 
  Vanlig levering med Postnord til postkontor, Post i Butikk eller et annet utleveringssted for MyPack. 
  Pris: kr. 99,- for ordrer under kr. 1500,-. Gratis for ordrer over kr. 1500,-

 • Kunder på Svalbard 
  Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Dette blir automatisk lagt til i ved betaling i kassen. Også bestillinger som kvalifiserer til fri frakt vil bli belastet for dette gebyret på kr. 150,- inkl. mva. Merverdiavgiften blir automatisk trukket i fra i kassen om du registrerer deg med postnummer på Svalbard.

 • Hentes hos Friluftsbarn.no
  Varene dine kan hentes hjemme hos oss i Isfjorden etter avtale, uten ekstra kostnader. Vi er stort sett hjemme på kveldstid:) Du vil motta en epost så snart dine varer er klar for henting. Send oss da en liten melding om når du vil hente varene dine. Vår adresse er Kringsjå 2, 6320 Isfjorden. Bor du i Isfjorden/Åndalsnes får du mest sannsynlig pakken på døra.

Retur av varer 

Det skal være enkelt å bytte varer eller å angre seg. Hos oss får du 30 dager full returrett. Handelen er ikke avsluttet før du har mottatt, prøvd og vurdert varen. Ved retur av varer ber vi om at produktet pakkes i original emballasje med merkelappene på.

Bytte av klær

Du kan selvsagt bytte klærne i en annen størrelse, farge eller modell (så sant vi har disse tilgjengelig på lager). Send oss en mail så snart du har bestemt deg for å bytte varen og oppgi hva du vil bytte til. Da legger vi til sides varen du ønsker. Det eneste vi ber om er at du returnerer varen i original emballasje med merkelappene på, innen 30 dager etter at du mottok dem. Varen må være i samme stand som når du mottok dem, men det er selvfølgelig lov å prøve dem på. Du er selv ansvarlig for porto ved retur, men vi sender ut ny vare til deg kostnadsfritt. 

Angrerett

Det er selvfølgelig lov å angre seg. Vi gir deg 30 dager angrefrist fra du mottar varen. For å bruke angretten må du fylle ut angreskjemaet som du mottar på mail sammen med ordrebekreftelsen. Angreskjemaet legger du ved i pakken. Det er veldig fint om du også skriver noen ord om hvorfor du velger å returnere klærne. Det er verdifull informasjon for oss. Varen pakkes i original emballasje og med merkelappene på. Du er selv ansvarlig for porto. 

Reklamasjon 

Finner du en feil på varen, sender du oss en mail med informasjon om hva det gjelder. Vi avgjør da om det er gyldig reklamasjon eller tar kontakt med produsenten for en bekreftelse. Dersom vi godtar reklamasjonen, sender vi deg en fraktetikett på mail, som du printer ut og taper på pakken. Returner deretter varen til oss så fort som mulig. Gi oss beskjed om du vil ha ny vare eller pengene tilbake. Ved eventuell ny utsendelse dekker vi selvsagt fraktkostnader.

Det er veldig viktig for oss at du som kunde blir helt fornøyd med varene. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål rundt bytte, angrerett eller reklamasjon. Vi skal ordne det meste!

Returadresse 
Friluftsbarn AS, Postboks 182, 6339 Isfjorden.